Kisfaludy Program

Fiáker Gastro Kft. panzió szobáinak kapacitásbővítése című projekt

  • A kedvezményezett neve: Fiáker Gastro Kft.
  • Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00323
  • Támogatás összege: 22 466 115 Ft
  • Támogatás mértéke: 70%
  • Projekt ideje: 2018.12.01. - 2019.11.30.

Projekt bemutatása:
A „Fiáker Gastro Kft. panzió szobáinak kapacitásbővítése” projekt célja a turisztikai vonzerővel rendelkező Zalaszentgrót városban működő szálláshely minőségének és kapacitásának növelése, szolgáltatási kínálatának bővítése bevételeinek és fenntarthatóságának emelése érdekében.

A fejlesztés hozzájárul a látogatottság növeléséhez, turizmusból származó bevételek növeléséhez, munkahely teremtéshez. A fejlesztés pozitív gazdasági, társadalmi hatással bír a beszállítókra és helyi vállalkozókra, erősödik a helyi termelők piacra jutási - és maradási esélye, segíti a női munkavállalók elhelyezkedését, erősödik a térség vonzereje, növekszik a térség szálláskapacitása.

A projektben tervezett tevékenységekkel átfogó fejlesztés valósul meg:A meglévő 6 szoba mellé a projekt fő elemeként szálláshely-fejlesztés valósul meg 3 új egy férőhelyes szoba kialakításával, mindegyik szobára vállalva a Hotelstars Union szálláshely-minősítési rendszerben 3*-os „Panzió Csillaggal” kategória elérése.
Emellett az étterem korszerűsítése, szálláshely-szolgáltatás fejlesztése. kommunikációs technológiafejlesztés is megvalósul. Egész éves és szezonális turisztikai ajánlatok kidolgozásával és kiajánlásával bővül az elérhető szolgáltatások köre. 

 „A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”