Pályázat

Pályakezdő támogatása a gyakornoki program keretében A Fiáker Gastro Kft-nél

  • A kedvezményezett neve: Fiáker Gastro Kft. 
  • Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-03051
  • Támogatás összege: 3 929 204 Ft
  • Támogatás mértéke: 100%
  • Projekt ideje: 2018.07.31 - 2019.05.15.

Projekt bemutatása

A  "Pályakezdő támogatása a gyakornoki program keretében A Fiáker Gastro Kft-nél" című projekt hozzájárult egy 25 év alatti, pályakezdő fiatal új státusz betöltését eredményező foglalkoztatásához, akik szakképzettségét iskolai rendszerű képzésben szerezte meg. A projekt az Ifjúsági Garancia program keretében valósul meg, olyan fiatalt vettünk fel, aki már regisztrált a programba. Szakács végzettséggel (OKJ 3481104) rendelkező gyakornokot (1 nő) vontunk be a programba. 

A projekt keretén belül 9 hónapon keresztül foglalkoztattuk a szakács gyakornokot, vállalati kapcsolattartó mentorálásának segítségével megszerezték a szükséges gyakorlatot.

A gyakornok munkavégzéséhez szükséges eszközök beszerzésére is sor került (hűtőkamra, evőeszközök, poharak). Az eszközök segítették a gyakornokok munkáját, a mindennapi és különleges vendéglátás ételeinek elkészítéséhez, tálalásához használta. 

A projekt hozzájárul statisztikai létszámunk növeléséhez, egy fő pályakezdő fiatal gyakorlati, szakmai tapasztalatszerzéséhez, a projekt befejeztével önálló munkavégzéséhez.