Törzsvendégkártya

Kedves Vendégünk! 

Szereti a jó ételeket és szívesen tér vissza hozzánk?  A Fiáker Vendéglő Törzsvendég programja pontosan Önnek való!  Kiemelt vendégeinknek igyekszünk minél inkább meghálálni a gyakori látogatást, ezért számos előnyt biztosítunk számukra.

Lépjen Ön is a Fiáker Vendéglő Törzsvendégei közé és élvezze annak minden privilégiumát!

  • Minden alkalommal fogyasztásának 5%-át jóváírjuk Törzsvendég kártyáján, melyet éttermünkben bármikor lefogyaszthat.
  • Rendszeres kedvezmények és akciók kizárólag törzsvendégeinknek érhetők el, melyről rendszeresen e-mailben adunk tájékoztatást.
  • Az ünnep legyen pihentető! Tartsa nálunk az ünnepi vacsorát, és mi előre felkészülve fogadjuk Önt és vendégeit, így mindenki önfeledten ünnepelhet.
  • Céges vacsorái és munkaebédjei törzsvendégként Önnek is előnyt jelentenek!
  • Étel-ital házhozszállítás esetén is jóváírjuk számláját, ha a rendeléssel egy időben a kártya vonalkód számát bediktálja nekünk.

A Fiáker Vendéglő Törzsvendég Kártya regisztrációs lapját éttermünkben kérje felszolgálóinktól vagy az alábbi adatokat küldje el nekünk a
rendeles@fiaker.hu -ra, és éttermünkben átveheti kártyáját:

Név:
Cím:
Telefonszám:
Mobil:
E-mail cím:

„Régi típusú” törzsvendég kártyával rendelkezdő vendégeink részére, az oldal alján található adatok kitöltése után, automatikusan kiállítjuk az újat.

Várjuk szeretettel éttermünkben - minden nap!

Kérjük, hogy kártyáját még a fizetési szándék ELŐTT mutassa be, ellenkező esetben kollégáinknak sajnos nem áll módjában a fogyasztást jóváírni.
A Törzsvendég kártya egyenlege bármikor lekérdezhető, a fennmaradó egyenleg készpénzre nem váltható.
A Fiáker Törzsvendég program részvételi feltételeit és rendelkezéseit elolvashatja itt: Fiáker Törzsvendégprogram